Meghívó szakmai kurzusra

Meghívó szakmai kurzusra

Meghívó az Amarra Combat Academy szervezésében megvalósuló speciális szakmai kurzusra

MEGHÍVÓ

A meghívó PDF formátumban ide kattintva letölthető!

Az Amarra Combat Academy társadalmi szerepvállalásának célja, hogy elősegítse a szegény, elesett sorsú társadalmi rétegek támogatását, valamint szakmai segítséget, irányvonalat, betekintést nyújtson a különböző rendvédelmi szervek, szervezetek, harcművészeti csoportok képviselőinek az erőszakos, a társadalomra veszélyes, valamint a terrorista gyanús személyek elfogásában, kiiktatásában.

A fenti célok megvalósítása érdekében az ACA egy speciális, szakmai kurzust szervez, melyre tisztelettel meghívjuk Önt, valamint szervezetének képviselőit.
 
Természetesen megkülönböztetett tisztelettel és szeretettel várjuk azon civil szervezetek, személyek jelentkezését is, akik érdeklődnek a késhasználat szellemi és technikai metodikája iránt.

Helyszín:
1142 Budapest, Szőnyi u. 2.
BVSC Karate terem

Időpont:
2023. október 15.
09.00 – 13.00 óra

Felszerelés:
könnyű, kényelmes sport ruházat,
fa vagy fém gyakorlókés

Ahhoz, hogy céljainkat megvalósíthassuk számítunk szíves részvételükre, támogatásukra, melynek költsége személyenként 40 Euro / 15 000 HUF

Előzetes érdeklődés és jelentkezés e-mailben a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen keresztül 2023.10.08.-ig.

Megtisztelő jelenlétükre számítva üdvözlettel,
Keller Zsolt
Az ACA ügyvezető titkára 

Gál Zoltán
A szervezőbizottság elnöke

 

Elérhetőségek

Levelezési cím: 2113 Erdőkertes, Erdőkerülő u. 12

Adatvédelmi szabályzat

KÖZÖSSÉGI OLDAL

Search